Gombagyűjtő túra!

Gombaszakellenőr felügyeletével és a gyűjtött gombák szakellenőrzésévél gombagyűjtő – gombaismereti túrát szervezünk. ( fotók: Dredor Dominik)

Kirándulás vagy vezetett túra?

Fedezd fel a Mátra legszebb kiránduló helyeit. Ha szükséged van segítségre gyakorlott túravezetőnk kalauzol a környék turistaútjain.
( Fotók: trencsenyi_photography)

Íjászkodás és népi játékok

A felnőttek és gyermekek is egyaránt élvezhetik a mókás játékokat. Vagy kipróbálhatják magukat terepíjászkodás közben.

Tereplovaglás

Nem csak profiknak! Izlandi lovakon próbálhatod ki milyen a Mátra eldugott völgyeiben túrázni. Túrákat a vendégeink igényéhez és tudásához igazítjuk. Ha szeretnéd kipróbálni a lovaglást a legjobb helyen jársz. Festői szépségű panorámás tanyánkon vezetett lovon teheted próbára bátorságod mielőtt neki vágunk a nagy kalandnak.

Borkóstolás

” …ha valakivel megszeretnéd szerettetni a borivást, hozd el a Mátrába!”

A mátrai borvidék központjában kellemes pincelátogatásra invitálunk. Az 1700-as években kézzel vájt pincében kóstolhatjátok a Mátra legjobb borait. Könnyed, gyümölcsös, illatos borok készülnek a Mátra lábánál. Ráadásul Magyarország legmagasabban fekvő szőlő ültetvénye a turistaháztól alig pár száz méterre fekszik.

Sétarepülés

Szeretnéd látni a Mátrát úgy ahogy csak a madarak láthatják? Lehetőséged nyílik vitorlázó repülésre vagy sárkányrepülésre. Szakképzett pilóták által vezetett sétarepülés során megtudhatod milyen a szelek szárnyán közlekedni!

Horgászat és Vadászat

Horgásznál egy jót? A közelünkben több tó is található. Kérésedre segítünk horgászélményeid gyarapításában. Igény esetén kellemes és vadászélményekkel teli napokat nyújthatunk nektek a festői szépségű Mátra hegység lábánál elterülő, egyedül álló vadbőséggel megáldott vadászterületen.
„A vadászat vadűzés és erdőzúgás, de több erdőzúgás”
( Fotók: Surányi Bálint)